Horoscopen en sterrenbeelden

Horoscopen zijn een van de populairste manieren om inzicht te krijgen in jezelf, je leven of misschien zelfs de toekomst. Horoscopen zijn gebaseerd op de stand van de planeten in diverse sterrenbeelden. Vaak zie je voorspellingen gebaseerd op deze informatie in de krant of diverse tijdschriften. In deze context kunnen horoscopen je bewuster laten leven. Om deze reden kun je horoscopen in diverse samenstellingen tegenkomen. Zo is het mogelijk om een dag, week, maand en zelfs jaarhoroscoop te laten voorspellen door een astroloog.

Wat zijn horoscopen?

Horoscopen zijn interpretaties van de posities van de planeten in sterrenbeelden. Deze interpretaties kunnen gemaakt worden voor zowel de verleden als de toekomstige tijd. Dit komt doordat we de stand van de planeten in het verleden zeker weten. Vanuit deze informatie kunnen de banen van de planeten met enige zekerheid doorberekend worden. Zo kan bijvoorbeeld voorspeld worden dat in het komende jaar een van de planeten door een specifiek sterrenbeeld trekt.

280 00:00:00

Medyum ATA

Merhaba ben Medyum Ata.

(LET OP ALLEEN TURKSE CONSULTEN!)

Uzun Yıllardır Ledün ilmiyle meşgulüm. Gelecekten haberler almak istiyorsan merak ettiklerin için engin bilgilerim ile karşındayım. Çocukluk donemimde almış olduğum el sayesinde AŞK EVLILIK PARA BÜYÜ NAZAR konularında KESIN Sonuçlar ile karşınızdayım. Uzmanı olduğum alanlar PANDÜL (TESPIH FALI)
BÜYÜ BOZMA
NAZAR KALDIRMA
AŞK VE EVLILIK BUYUSU
KISMET AÇMA
ENERJİ YÜKSELTME
SIFALI DUALAR
YILDIZNAME
SU FALI
TAROT (Soru Cevap Zaman)
Varsayım Yapma Ara ve Cevap AL.
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
199 00:00:00

Top Medium Ava

TOP MEDIUM AVA

TWEELINGZIELEN SPECIALIST EN SPIRITUEEL COACH.
Tevens alle andere voorkomende levensvragen.

Welkom op mijn box lieve mensen.

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan ingewikkelde en moeilijke situaties, die ons onzeker en angstig maken en die het ons beletten om verder te gaan in het leven.
Door middel van mijn gaven zoals: helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorendheid, hoogsensitivieit, spirituele coaching en kaartleggingen help ik jou verder met elke levensvraag die je bezighoudt en waar je graag wat inzichten in zou willen hebben en duidelijkheid. Wil je dat ik naar je luister doe ik dat ook met alle plezier en ben ik graag jouw gesprekspartner.

Vele jaren ervaring in de spirituele wereld maken, dat ik me blijf verwonderen over de mooie readings en consulten die hier steeds weer uit voort komen en waar je wat aan hebt.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de leiding van mijn gidsen voel ik jouw energie en/of die van de perso(o)n(en) waar je vragen over hebt, leg ik o.a. de Lenormand kaarten en werk ik oplossingsgericht aan de situatie die jij aan ons voorlegt.
Geheel vertrouwelijk en zonder oordelen of vooroordelen.

Eén van mijn specialisaties is: Tweelingziel relaties.

Heb jij bijvoorbeeld vragen over: de liefde, relatie (problemen) en werk, angsten, het verleden, heden en de toekomst of iedere andere vraag? Stel je open en geef jezelf nieuwe kansen in het leven! Spreek ik jou snel?

Nog even dit: Ik ben GEEN arts. Op medische vragen kan ik geen antwoord geven. Heb je klachten raad ik je aan om een arts te raadplegen.

Lieve groet, Ava
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
184 00:00:00

Unlu Medyum Turan Hoca

Merhabalar ben Astrolog Unlu Medyum Turan , uzmanlık alanım tarot falı . Önemli olan sizin hissederek çekmeniz . Aynı zamanda Şifa sanatları da ; (shamballa , reiki , Altın Üçgen) uzmanlık alanım . Kahve falı benim için aracı , enerji ile sizlere yorumlarda bulunacağım . Bunun yanında sizin için yıldızların dizilimini inceleyip gerekli değerlendirmeleri yapacağım ve Yıldızname , Su falı , Kum falı ,Kristal falı, Rune falı, Telekinezi, Rüya yorumu ile birlikte her konuda size yardımcı olacağım. İlginiz için teşekkür ederim.
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
244 00:00:00

Medium Maaike

Medium Maaike, paranormaal hoogbegaafd medium!

https://mastermedium.nl/consulent/medium-maaike_244
Bel Maaike via 0909-0841op Box 244

Maaike is al een mensenleven (en misschien wel langer) actief als medium en helderziende. Zij voelt energie aan, niet alleen in je stem maar in dit geval gaat het voor Maaike nog veel verder en is zij in staat om de toekomst terug te halen en met behulp van haar gidsen de toekomst te kunnen visualiseren en voor jou te duiden.

Heb je een situatie die jou positief of negatief bezighoudt? Met hulp van Maaike kunnen er heel veel zaken verhelderd worden, de juiste context krijgen of leiden tot inzichten over jouzelf. Maar in alle gevallen doorbreekt haar proces een bestaande gedachtecirkel, wat ruimte en rust geeft om verder te kunnen.

Of het nou gaat om een relatie, een geliefde, je werk, toekomst of verleden, Maaike staat met open armen en geladen met positieve energie voor jou klaar, bel haar of start een leuke chat om eens kennis te maken!
Ervaar Maaike en loop niet langer door met blokkades of zogenaamd onoplosbare vragen...


Tot snel!
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

De energieën van de planeten en sterrenbeelden of de facetten van mensen die ze symboliseren vormen de basis voor de interpretatie. Zo vertegenwoordigt de planeet venus bijvoorbeeld liefde. Afhankelijk van de locatie van deze planeet kan het gunstig of slecht gaan voor diverse sterrenbeelden. Horoscopen vragen veel genuanceerde kennis van de planeten en sterrenbeelden om de informatie te kunnen interpreteren. Daarom maken onze astrologen altijd uitgebreide voorspellingen op basis van de beschikbare informatie.

Sterrenbeelden

De sterrenbeelden kent iedereen wel. Vaak bedoelen we hier de twaalf sterrenbeelden van de dierenriem mee. Deze zijn verbonden aan bepaalde perioden in een jaar. Op basis van je geboortedatum kun je gemakkelijk je sterrenbeeld achterhalen. Deze informatie is gemakkelijk te vinden. Wanneer je weet welk sterrenbeeld je bent, kun je meer inzicht krijgen in jezelf. Sterrenbeelden zijn namelijk typeringen voor de persoonlijkheden van mensen.

Waarvoor gebruik je horoscopen?

Horoscopen gebaseerd op de planeten en sterrenbeelden worden voornamelijk gebruikt om inzicht te krijgen. De typeringen van je sterrenbeeld geven je bijvoorbeeld al inzicht in je persoonlijkheid. Daarnaast kunnen de standen van de andere planeten tijdens je geboorte dit meer nuance geven. Buiten het verkrijgen van inzichten in je karakter, kunnen horoscopen je ook inzicht geven in het heden en de toekomst. Zo kun je een daghoroscoop lezen om je dag een doel te geven en bewust aan je dag te beginnen. Verder kan een weekhoroscoop je meer inzicht geven in de uitdagingen die je staan te wachten.

Geboortehoroscoop

Je geboortehoroscoop is een volledige interpretatie van de stand van de planeten op het moment dat jij geboren bent. Je hebt hiervoor niet alleen je geboortedatum nodig, maar ook het tijdstip waarop je ter wereld bent gekomen. Een astroloog kan dan aan de hand van de stand van de planeten op dat moment een interpretatie maken. Dit geeft je meer inzicht in je karakter dan enkel je standaard sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld is namelijk vaak hetzelfde als je zonneteken. Dit betekent het sterrenbeeld waarin de zon zich bevond toen je geboren werd. Bij een volledige geboortehoroscoop worden ook de andere planeten bekeken.

Neem nu direct contact op met één van onze Helderzienden

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

Het bekijken van de andere planeten gaat in een vaste volgorde. Zo zijn na de zon, de maan, Mercurius, Venus en de andere planeten van belang. Deze planeten kunnen in andere, soms zelfs tegenovergestelde sterrenbeelden staan. Daarbij symboliseren de planeten zelf ook nog een deel van je persoonlijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld op het gebied van de liefde meer weg hebben van een ander sterrenbeeld dan je zonneteken.

Horoscopen, sterrenbeelden en de liefde

Omdat horoscopen en sterrenbeelden inzicht bieden in je persoonlijkheid, worden ze vaak geraadpleegd over de samenwerking met anderen. Veelal op het gebied van liefde. Om na te gaan of specifieke sterrenbeelden goed samen gaan, kijkt een ervaren astroloog naar de overeenkomsten en verschillen. Aan de hand van deze informatie kun je inzicht krijgen in de uitdagingen die jullie te wachten staan in een relatie. Zo kunnen een Leeuw en een Waterman moeite hebben om elkaar te begrijpen. Dit vraag van beide kanten dus meer inzet.

Horoscopen als leidraad bij uitdagingen

Buiten inzichten in je persoonlijkheid en relaties, kunnen horoscopen je ook richting geven bij uitdagingen. Een horoscoop kan de vorm aannemen van advies of een waarschuwing. Vaak worden ze voorspeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de liefde, familie en vrienden en financiën. Uiteraard is het ook mogelijk dat de boodschap van de horoscoop op meerdere aspecten van je dagelijks leven van toepassing is.

Meestal zul je week- of maandhoroscopen tegenkomen. Deze worden het meest gebruikt in tijdschriften. Bovendien kunnen astrologen deze vaak nauwkeuriger voorspellen dan een horoscoop voor een dag. In deze perioden is het namelijk duidelijker welke planeet of welk sterrenbeeld de overhand heeft. Bovendien is een horoscoop niet voor ieder sterrenbeeld hetzelfde. Ook worden de meeste horoscopen geschreven voor de zonnetekens. Identificeer je jezelf bijvoorbeeld meer met je maanteken? Dan kan de horoscoop anders uitvallen.

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login