Een kaartlegging met de tarot of orakelkaarten

Een kaartlegging, wat is dat precies? Hoe kun je dit gebruiken? Is het een spirituele praktijk of kan het een dagelijkse tool zijn? Kaarten leggen roept misschien veel vragen op, maar het kan je veel mooie informatie brengen.

Wat is een kaartlegging?

Bij een kaartlegging wordt er gebruik gemaakt van tarotkaarten, orakelkaarten of andere inzicht gevende kaarten. Het doel is om meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie in je leven, zoals in de liefde, je carrière of de plek waar je woont. De kaarten staan vol symboliek en spreken de taal van je onderbewustzijn, alles wat je diep van binnen al weet komt via de kaarten letterlijk op tafel te liggen. Na een kaartlegging heb je een nieuw perspectief op de situatie, weet je wat je te doen staat of heb je simpelweg antwoord op je vraag.

Is een kaartlegging spiritueel?

Kaarten leggen is spiritueel omdat je verder gaat dan het verstand. Je gaat niet op zoek naar logische antwoorden, maar naar het diepere antwoord in jezelf. Tegelijkertijd komen er bij kaartleggingen geen geesten of spirits kijken. Het is daarom ook heel toepasbaar bij praktische zaken waar je een ander of breder perspectief op wilt. Denk aan zakelijke projecten, huisvesting, financiële problemen, etc.

Welke kaartleggingen zijn er?

Kaartleggingen zijn er alle maten en vormen. De meeste kaartleggers zullen drie kaarten trekken, die elk iets anders symboliseren. Bijvoorbeeld: één kaart voor het verleden, één kaart voor het heden en één voor de toekomst. Andere kaartleggers trekken één kaart, die ze samen met jou interpreteren gevolgd door een stukje coaching en meedenken.

Veel mensen vragen rond hun verjaardag of de jaarwisseling om een jaarlegging. Hierbij worden er twaalf kaarten getrokken, die elk één maand van het jaar vertegenwoordigen. De kaarten geven de energie van die maand weer. Het fijne aan zo’n reading is dat je er later op terug kunt kijken. Zeker als je in een bepaalde maand in een vreemde situatie terecht komt, kun je kijken welke kaart er voor deze maand was getrokken. Dat kan je helpen de situatie beter te begrijpen of om sneller tot een oplossing te komen.

183 00:00:00

Medium Daan

Welkom bij Medium Daan - Uw Gids voor Spirituele Begeleiding

Ik ben een helderwetend en helderziend medium met een passie voor het helpen van anderen. Met mijn gaven ben ik in staat om diepe inzichten en begeleiding te bieden op verschillende gebieden. Of je nu vragen hebt over liefde, carrière, spirituele groei of contact met overledenen, ik ben hier om je te ondersteunen.

Mijn Expertise Omvat:

Helderziendheid en Helderwetendheid: Als helderziend en helderwetend medium kan ik diep in de energie van situaties en mensen kijken. Dit stelt me in staat om inzichten te bieden die je kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Kaartleggingen: Ik ben bedreven in het leggen van kaarten, waaronder tarotkaarten en andere kaartensets. Kaartleggingen zijn een krachtig hulpmiddel om specifieke vragen te beantwoorden en diepere inzichten te verkrijgen.

Energie Blokkades: Ik kan helpen bij het identificeren en verwijderen van energieblokkades die je groei en welzijn kunnen belemmeren. Als medium weet ik hoe belangrijk het is om energetische hindernissen op te lossen.

Zwarte Magie: Als ervaren medium kan ik helpen bij het verbreken van negatieve energie en vloeken die je kunnen beïnvloeden. Zwarte magie kan ernstige gevolgen hebben, en ik ben hier om je te ondersteunen bij het verwijderen van deze negativiteit.

Contact met Overledenen: Een van mijn specialiteiten is het leggen van contact met overledenen en voorouders. Als je vragen hebt voor dierbaren aan de andere kant, kan ik je helpen bij het ontvangen van boodschappen en inzichten.

Geen Vraag is Te Veel:

Bij Medium Paragnost is geen vraag te veel. Wat je situatie ook is, ik ben hier om je te begeleiden en te voorzien van de inzichten en antwoorden waar je naar op zoek bent. Jouw welzijn en gemoedsrust zijn mijn prioriteit.

Top Rated en Veelzijdig:

Als een top-rated medium ben ik trots op de kwaliteit van mijn diensten. Of je nu op zoek bent naar liefdesadvies, begeleiding bij je carrière, levenscoaching, traditionele genezing of een algemene spirituele lezing, ik ben hier om je te helpen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we werken aan het verhelderen van je levenspad en het bereiken van de innerlijke rust die je verdient. Je kunt me telefonisch bereiken voor een consult en de inzichten ontvangen die je nodig hebt.

Tot snel en veel liefs,

Medium Paragnost Daan

https://mastermedium.nl/consulent/medium%20daan_183
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
272 00:00:00

Medium Saynes

Hallo lieve mensen, ik ben Saynes, een krachtige lichtdrager, helderhorend en heldervoelend medium.
Ik geef liefdevol inzichten en antwoorden op uw levensvragen. Tevens werk ik met Lenormand en Tarotkaarten om je te helpen.en verbreek zwartemagie en doe healingen
Tevens heb ik mij verdiept in regressietherapie. Karma de Wet van oorzaak en gevolg.
Door de oorzaak te vinden in onverwerkte ervaringen uit het verleden coach ik spiritueel de mensen om naar nieuwe keuzemogelijkheden te zoeken die probleemoplossend werken. Het verleden, heden en toekomst zijn verzameld in de Akasha kronieken (het spiritueel pad van de Ziel).
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
214 00:00:00

Medium Monika

Medium Monika: Jouw Gids voor Een Betere Wereld en Persoonlijke Groei

Hallo, ik ben Medium Monika, en het verheugt me dat je de tijd neemt om mijn profieltekst te lezen. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan over de hulp die ik je kan bieden. Mijn levensmotto is eenvoudig maar krachtig: "Een betere wereld begint bij jezelf." Ik geloof dat persoonlijke groei en welzijn de sleutel zijn tot positieve verandering in de wereld om ons heen.

Hoe Kan Ik Je Helpen?

Je vraagt je wellicht af: "Wat kan Medium Monika voor mij doen en waar kan ze me bijstaan?" Het antwoord is eenvoudig: bij vrijwel alles wat er in je leven speelt. Ik ben er om je te ondersteunen en begeleiden bij verschillende aspecten van het leven, zonder oordeel. Hier zijn enkele gebieden waarin ik je van dienst kan zijn:

1. Liefdes- en Familierelaties:

Als je je ongelukkig voelt in een liefdes- of familierelatie, ben ik hier om naar je te luisteren en advies te bieden. We kunnen samen kijken naar manieren om de harmonie in je relaties te herstellen en je emotionele welzijn te verbeteren.

2. Algemene Ontwikkeling:

Of je nu worstelt met persoonlijke groei, carrière-uitdagingen of levensdoelen, ik kan je helpen bij het verkennen van je innerlijke potentieel en je begeleiden bij het nemen van stappen om je leven te verbeteren.

3. Zelfvertrouwen:

Zelfvertrouwen is essentieel voor succes en welzijn. Als je kampt met zelfvertrouwensproblemen, kan ik je begeleiden bij het herontdekken van je innerlijke kracht en zelfverzekerdheid opbouwen.

4. Seksproblematiek:

Seksuele gezondheid en welzijn zijn belangrijke aspecten van ons leven. Je kunt altijd bij me terecht om openlijk te praten over eventuele seksuele problemen of vragen die je hebt.

5. Lenormandkaarten:

Indien gewenst kan ik de Lenormandkaarten voor je leggen. Deze kaarten kunnen inzicht bieden in specifieke situaties en vragen die je hebt. Mijn doel is om je te helpen bij het verkrijgen van helderheid en leiding in je leven.

Openheid en Eerlijkheid:

Ik ben altijd een open en eerlijk persoon. Ik bied je een luisterend oor zonder oordeel en met volledige vertrouwelijkheid. Wat je ook met me wilt delen, je kunt er zeker van zijn dat je verhaal veilig bij me is. Ik begrijp dat sommige onderwerpen gevoelig kunnen zijn, en daarom moedig ik openheid en eerlijkheid aan.

Contact met Overledenen:

Als je verlangt naar contact met overleden dierbaren, ben ik er om je te helpen bij deze spirituele verbinding. Ik kan fungeren als een kanaal om boodschappen of inzichten van de andere kant over te brengen.

Bel mij of Start een Chat: https://mastermedium.nl/consulent/medium%20monika_214

Als je klaar bent om met me te praten, kun je me bellen of een chat starten. Mijn missie is om je te begeleiden, ondersteunen en inzicht te bieden op je levenspad. Jouw verhaal is belangrijk voor mij, en ik sta klaar om je te helpen.

Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en je bij te staan op je reis naar persoonlijke groei en welzijn. Samen kunnen we werken aan een betere wereld, te beginnen bij jouzelf. Tot snel!

Liefs Monika!

Mijn motto is: een betere wereld begint bij jezelf, maar ik kan je zeker helpen!
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
184 00:00:00

Unlu Medyum Turan Hoca

Via chat fotoreading
Daha uzun ve detaylı fal için bekliyorum.Duymak istediklerini değil gördüklerimi söyleyeceğim. Gerçekler bazen acıdır...Gelecek ile ilgili hayatınızdaki ne ile karşılaşacağınızı sizi nelerin beklediğini sizlere söylemek beni mutlu eder. Lakin her zaman güzel haberler sunmak isterim ama bu bazen de sizi mutlu etmeyecek gelişmeleri de duyabilirsiniz. Uzun yıllardır iyi derecede kahve falı bakabiliyorum. Tarot ile hayatı sunmak ise teşekkürler ( jEU LENORMAND) kartlarıma. Bana her zaman doğruyu sundukları için. Sizin için gece rüyaya yatıp görebiliyorum bana sormuş olduğunuz soruların cevaplarını, lakin bunun için bana bir gece yatmam için zaman vermeniz gerekiyor. Sağlık sorunu olmadığı halde çocuk sahibi olamayanlar ,hasta olup komadan çıkamayan, Kanser hastası olanlar (lakin yeni başlarda olanlar) ve bana şifa ile Bütün sorularını sorabilirsiniz. Elimden geleni yapmak isterim. Gece uyku sorunu olanlar ve Cinler size musallat oldu ise yatağınızın yanında davul zurna ile cümbüş yapıyorlar ise aramaktan çekinmeyiniz. Ben sadece iyilik ve sizlerin hayatınızın Güzel olmasını isterim. Saygı içerisinde güzel bir sohbetiniz için buradayım...
Unlu Medyum Turan , uzmanlık alanım tarot falı . Önemli olan sizin hissederek çekmeniz . Aynı zamanda Şifa sanatları da ; (shamballa , reiki , Altın Üçgen) uzmanlık alanım . Kahve falı benim için aracı , enerji ile sizlere yorumlarda bulunacağım . Bunun yanında sizin için yıldızların dizilimini inceleyip gerekli değerlendirmeleri yapacağım ve Yıldızname , Su falı , Kum falı ,Kristal falı, Rune falı, Telekinezi, Rüya yorumu ile birlikte her konuda size yardımcı olacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

Ich bin – Turan, Licht-Channel und Medium. (ich spreche türkisch und deutsch)
Ich bin hier, um dich dabei zu unterstützen, dich wie Phönix aus der Asche, aus deinen Sorgen zu erheben. Das ist meine Gabe, tief in die Seele des Menschen zu blicken mit meinen Karten, meiner Energie und meinen empathischen Wahrnehmungen. Nichts bleibt verborgen, was gesehen werden soll. Es gibt für alle Probleme eine Lösung, auch wenn man damit manchmal Umwege und Stolpersteine in Kauf nehmen muss. Wenn du dich öffnest, helfe ich dir gerne, dich aus vermeintlich ausweglosen Situationen zu befreien und Stück für Stück zu erkennen, wer du wirklich bist, um dein göttliches Potenzial zu aktivieren.
Ich bin ein Licht-Channel für Energien, Eingebungen und Wahrheiten des universellen Bewusstseins.
Ich brauche keine Vorab-Informationen, nur eine genaue Frage. Je konkreter deine Frage ist, desto klarer kann ich sehen und fühlen.

Themen

Liebe, Partnerschaft, zwischenmenschliche Beziehungen, Mutter-Kind-Themen, Beruf, Finanzen, Tiere, Lebensaufgabe, Selbständigkeit, Blockaden, Lernaufgaben, inneres Kind, Begrenzungen, Verstrickungen, Mobbing, Spiritualität, Entwicklung, Talente, Mangelthemen, Kinder der neuen Zeit, Aufopferung, Abhängigkeiten uvm. ...

Bei Themen wie Tod, Krankheit & Geburt berate ich nicht. Ich berate nicht, wenn du unter Alkohol- oder Drogeneinfluss stehst.

Für Themen mit finanzieller Spekulation, laufende Gerichtsverfahren, Börse und Glücksspiele bin ich nicht der richtige Ansprechpartner.

Hallo, Ben medium paragnost Turan ik zal je vertellen wat ik zie, niet wat je wilt horen. De waarheid is soms bitter... Het zou me blij maken om je te vertellen wat je in je toekomstige leven zult tegenkomen en wat je te wachten staat. Ik wil echter altijd goed nieuws brengen, maar soms hoor je ontwikkelingen waar je niet blij van wordt. Jarenlang heb ik kunnen kijken naar goede koffiefdikkijken. Het leven presenteren met Tarot, bedankt (jEU LENORMAND) mijn kaarten. Omdat je me altijd de waarheid hebt verteld. Voor jou kan ik 's nachts dromen en de antwoorden zien op de vragen die je me hebt gesteld, maar hiervoor moet je me de tijd geven om een ​​nacht te slapen.
doe zwartemagie verbreken en blokkades weghalen.en doe relatiehers
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Een tarot kaartlegging

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de tarotkaarten, kan er ook gekozen worden voor kaartleggingen die specifiek bedoeld zijn voor de tarot, zoals het Keltisch Kruis. Hierbij worden er tien kaarten gelegd, die allemaal een andere energie symboliseren:

  1. De vraagsteller en het huidige perspectief

  2. De situatie of uitdaging

  3. Wat erin je hoofd 

  4. De oorzaak van het huidige perspectief

  5. Het nabije verleden

  6. De nabije toekomst

  7. Hoe je jezelf ziet

  8. Hoe anderen jou zien

  9. Je hoop en angst

  10. De uitkomt van de situatie zoals die is met het huidige perspectief

Deze kaartlegging voorziet de vraagsteller van veel informatie om op te reflecteren en actie op te ondernemen. Aan de hand hiervan kun je bewust kiezen voor andere acties en overtuigingen, zodat er een ander resultaat ontstaat. Andere leggingen die met name met de tarot worden gelegd zijn de piramide legging, de hoefijzer legging, de vijfpuntster en het rad van fortuin.

Hoe werkt een kaartlegging online?

Een kaartlegging online geeft je veel vrijheid in het kiezen van een professioneel medium en kaartlegger. Je kiest de persoon waarbij je een goed gevoel hebt en waarvan het profiel past bij wat je graag zou willen leren over jezelf. Wanneer je deze persoon hebt gevonden kun je een chat of een telefoongesprek met ze starten. Normaal gesproken moet de vraagsteller de kaarten aanraken zodat de energie overgebracht kan worden op het kaartendeck. Dat kan bij een kaartlegging online niet, daarom leest de kaartlegger jouw energie en brengt deze over op de kaarten.

Bij een online kaartlegging zie je meestal via een foto, filmpje of videobellen de kaarten die voor jou worden getrokken. Elke kaartlezer heeft een eigen, unieke, manier van werken. Heb je ooit eerder een kaartlegging gedaan? Dan kan het nu heel anders gaan.

De uitleg over de kaarten krijg je natuurlijk altijd tijdens de chat of het telefoongesprek. Sommige kaartlezers zullen je daarna nog een document sturen zodat je het een en ander kunt teruglezen. Een kaartlegging online is snel en beschikbaar op het moment dat jij het wilt. Bovendien kun je lekker thuisblijven én het kan anoniem als je dat wilt.

Zit je met vragen over de volgende stap in je leven, heb je te maken met een moeilijke vriendschap of wil je graag liefdesadvies? Dan is een kaartlegging online misschien wel iets voor jou. Samen met een kaartlezer formuleer je de vragen die je hebt op een duidelijke manier, zodat je de antwoorden krijgt die je zoekt.

Ben jij klaar om de kracht van een kaartlegging te ontdekken? Boek dan een kaartlegging online bij één van onze professionele kaartlezers.

Neem nu direct contact op met één van onze Mediums

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login