Een kaartlegging met de tarot of orakelkaarten

Een kaartlegging, wat is dat precies? Hoe kun je dit gebruiken? Is het een spirituele praktijk of kan het een dagelijkse tool zijn? Kaarten leggen roept misschien veel vragen op, maar het kan je veel mooie informatie brengen.

Wat is een kaartlegging?

Bij een kaartlegging wordt er gebruik gemaakt van tarotkaarten, orakelkaarten of andere inzicht gevende kaarten. Het doel is om meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie in je leven, zoals in de liefde, je carrière of de plek waar je woont. De kaarten staan vol symboliek en spreken de taal van je onderbewustzijn, alles wat je diep van binnen al weet komt via de kaarten letterlijk op tafel te liggen. Na een kaartlegging heb je een nieuw perspectief op de situatie, weet je wat je te doen staat of heb je simpelweg antwoord op je vraag.

Is een kaartlegging spiritueel?

Kaarten leggen is spiritueel omdat je verder gaat dan het verstand. Je gaat niet op zoek naar logische antwoorden, maar naar het diepere antwoord in jezelf. Tegelijkertijd komen er bij kaartleggingen geen geesten of spirits kijken. Het is daarom ook heel toepasbaar bij praktische zaken waar je een ander of breder perspectief op wilt. Denk aan zakelijke projecten, huisvesting, financiële problemen, etc.

Welke kaartleggingen zijn er?

Kaartleggingen zijn er alle maten en vormen. De meeste kaartleggers zullen drie kaarten trekken, die elk iets anders symboliseren. Bijvoorbeeld: één kaart voor het verleden, één kaart voor het heden en één voor de toekomst. Andere kaartleggers trekken één kaart, die ze samen met jou interpreteren gevolgd door een stukje coaching en meedenken.

Veel mensen vragen rond hun verjaardag of de jaarwisseling om een jaarlegging. Hierbij worden er twaalf kaarten getrokken, die elk één maand van het jaar vertegenwoordigen. De kaarten geven de energie van die maand weer. Het fijne aan zo’n reading is dat je er later op terug kunt kijken. Zeker als je in een bepaalde maand in een vreemde situatie terecht komt, kun je kijken welke kaart er voor deze maand was getrokken. Dat kan je helpen de situatie beter te begrijpen of om sneller tot een oplossing te komen.

124 00:00:00

Meeda

Hallo allemaal Meeda,

Ik ben al jaren werkzaam als een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium. Je kan met mij alles bespreken en samen zorgen we dat er duidelijke antwoorden komen op al je vragen.

Ik werk al 30 jaar als erkend Medium Paragnoste en ben gediplomeerd koffiedikkijken, voor een uitgebreide reading kunt u bij mij terecht en ik doe ook diverse kaartleggingen.

Liefs Meeda
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
164 00:00:00

Medium Irma

Hallo ik ben Irma en wat leuk dat je op mijn profiel kijkt!

Ik sta bekend als exacte en nauwkeurig medium en daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar actief als begenadigd en daardoor ondertussen ervaren paragnoste. Mijn gaven liggen in helderziendheid of ook wel heldervoelendheid. Mijn kracht ligt in het vaak al weten wat je denkt of horen wat je eigenlijk niet zegt. Dit heb ik over de jaren heen ontwikkeld tot een krachtig instrument. Het helpt mij jou helpen en leidt ons tot duidelijkheid in antwoorden en inzichten.

Ik ben zeer ervaren op het gebied van;
- Problemen in relaties
- Intuïtief gesprekspartner
- Coaching op verschillende vlakken
- Behandeling op afstand
- Relatie therapeut
- Reiki behandelaar

Ook doe ik ook;
- Zuiveringen, verwijderen van negatieve energie
- Verbinding met overledenen, lezen van achtergebleven energie

Verder heb ik mij de laatste jaren ook veel beziggehouden met de Tarotkaarten en andere expertises die jou kunnen helpen in het terugvinden van jezelf, of de antwoorden die jij nodig hebt om je weer op pad te helpen.
- Lenormand
- Pendels
- Droomuitleg

Ik spreek u snel, Medium Irma
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
145 00:00:00

Meshur Hoca Medyum Kader

(Turkse medium spreekt alleen turks) Merhabalar,.30 yılı aşkın süredir profesyonel olarak tarot (Katina, Osho zen, Klasik ..), kahve falı ,su falı,kum falı,yıldızname,fotoğraf analizi ve mum falı bakıyorum. Aynı zamanda rüya yorumculuğu,yaşam koçluğu ve bioenerji uzmanlığı da yapmaktayım ve sifalı dualar uzmanıyım ve ayrıca çeşitli rahasızlıklara göre şifalı bitkiler öneririm ayrica aşk büyüsü ve büyü bozma işlerinde uzmanım
eski eşi geri getirme. ve diğer bütün sorularınıza açığım.tanınmış hocalar arasında yerini almıştır. yazdığı cinler, cin musallatı, büyü belirtileri, medyum kimdir, havas ilmi, ilm-i ledun, kara büyü, sabun büyüsü gibi yazılarıyla . otuz yılını bu işe adamıştır ve yaptığı işlerde yüzde yüz başarı göstermiştir. Sizde yüzde yüz başarı veren işlemler kurşun dökme
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
163 00:00:00

Medium Paragnost Nikolay

Beroemd Internationaal Medium Nikolay
Engels en Rusisch sprekend

Famous MEDIUM-PARAGNOST
Years Experience &Family Traditions!
Aura Fortune Reading/ White Magic/Love-Work-Finance.
Taro Cards & Personal Energy!

ENG+RUS Speaking
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Een tarot kaartlegging

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de tarotkaarten, kan er ook gekozen worden voor kaartleggingen die specifiek bedoeld zijn voor de tarot, zoals het Keltisch Kruis. Hierbij worden er tien kaarten gelegd, die allemaal een andere energie symboliseren:

  1. De vraagsteller en het huidige perspectief

  2. De situatie of uitdaging

  3. Wat erin je hoofd 

  4. De oorzaak van het huidige perspectief

  5. Het nabije verleden

  6. De nabije toekomst

  7. Hoe je jezelf ziet

  8. Hoe anderen jou zien

  9. Je hoop en angst

  10. De uitkomt van de situatie zoals die is met het huidige perspectief

Deze kaartlegging voorziet de vraagsteller van veel informatie om op te reflecteren en actie op te ondernemen. Aan de hand hiervan kun je bewust kiezen voor andere acties en overtuigingen, zodat er een ander resultaat ontstaat. Andere leggingen die met name met de tarot worden gelegd zijn de piramide legging, de hoefijzer legging, de vijfpuntster en het rad van fortuin.

Hoe werkt een kaartlegging online?

Een kaartlegging online geeft je veel vrijheid in het kiezen van een professioneel medium en kaartlegger. Je kiest de persoon waarbij je een goed gevoel hebt en waarvan het profiel past bij wat je graag zou willen leren over jezelf. Wanneer je deze persoon hebt gevonden kun je een chat of een telefoongesprek met ze starten. Normaal gesproken moet de vraagsteller de kaarten aanraken zodat de energie overgebracht kan worden op het kaartendeck. Dat kan bij een kaartlegging online niet, daarom leest de kaartlegger jouw energie en brengt deze over op de kaarten.

Bij een online kaartlegging zie je meestal via een foto, filmpje of videobellen de kaarten die voor jou worden getrokken. Elke kaartlezer heeft een eigen, unieke, manier van werken. Heb je ooit eerder een kaartlegging gedaan? Dan kan het nu heel anders gaan.

De uitleg over de kaarten krijg je natuurlijk altijd tijdens de chat of het telefoongesprek. Sommige kaartlezers zullen je daarna nog een document sturen zodat je het een en ander kunt teruglezen. Een kaartlegging online is snel en beschikbaar op het moment dat jij het wilt. Bovendien kun je lekker thuisblijven én het kan anoniem als je dat wilt.

Zit je met vragen over de volgende stap in je leven, heb je te maken met een moeilijke vriendschap of wil je graag liefdesadvies? Dan is een kaartlegging online misschien wel iets voor jou. Samen met een kaartlezer formuleer je de vragen die je hebt op een duidelijke manier, zodat je de antwoorden krijgt die je zoekt.

Ben jij klaar om de kracht van een kaartlegging te ontdekken? Boek dan een kaartlegging online bij één van onze professionele kaartlezers.

Neem nu direct contact op met één van onze Mediums

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login