Numerologie

Numerologie is een eeuwenoude wijsheid waar al in het jaar 600 v Chr. gebruik van werd gemaakt. De bekendste numeroloog uit de geschiedenis is Pythagoras van Samos, een Griekse wiskundige die de getallen werkelijk heilig verklaarde. Net als bij astrologie, tarot en handlezen het geval is, is er weinig bekend over de werkelijke oorsprong van numerologie. Dit soort zaken vielen in de oudheid onder duivelsaanbidding en hekserij dus was het verboden. Degenen die zich toch met dit soort dingen bezighielden werden bestempeld als heks en eindigden jammerlijk op de brandstapel. Gelukkig is de ontwikkeling van de numerologie in de loop der jaren niet stil blijven staan en zijn er inmiddels vele boeken over te vinden.

Wat is numerologie?

Numerologie laat zich het beste omschrijven als de trillingen van getallen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld maar als je weet dat Pythagoras de getallen in verband bracht met muziek begrijp je het misschien beter. Muziek kun je horen doordat verschillende toonhoogten de lucht doen trillen. Omdat een toon afhankelijk is van het aantal trillingen per seconde wordt muziek volgens Pythagoras gestuurd door getallen. Vandaar dat er in de numerologie ook gesproken wordt over trillingen; het geeft weer wat de getallen uitzenden en hoe deze vibreren met de omgeving.

146 00:00:00

Medium Noortje

Veelzijdig TopMedium zeer hoogsensitief
helderziend heldervoelend kan op afstand energie voelen en blokkades wegnemen
zielsverwanten relatie problemen gids contact doet inzichtlegging
zwarte magie verbreken
sta open voor alle vragen relatie
werk of de toekomst
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
163 00:00:00

Medium Paragnost Nikolay

Beroemd Internationaal Medium Nikolay
Engels en Rusisch sprekend

Famous MEDIUM-PARAGNOST
Years Experience &Family Traditions!
Aura Fortune Reading/ White Magic/Love-Work-Finance.
Taro Cards & Personal Energy!

ENG+RUS Speaking
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
201 00:00:00

Medium Hilda

Welkom! Ik ben Hilda, een gepassioneerde online spiritueel consulente en medium, en ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis van zelfontdekking en spirituele groei, recht vanuit het comfort van je eigen huis.

Via online consulten bied ik een veilige en vertrouwelijke ruimte waarin je vrijuit kunt praten en jezelf kunt uiten. Met mijn diepgaande kennis en ervaring in spirituele begeleiding, intuïtieve inzichten en energetisch werk, sta ik klaar om je te helpen bij het verkennen van jouw innerlijke wereld en het ontdekken van je ware potentieel.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op levensvragen, spirituele richting, emotionele heling, of meer inzicht in je relaties, ik bied persoonlijke begeleiding en ondersteuning die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Samen zullen we werken aan het vinden van balans, innerlijke rust en spirituele verlichting.

Tijdens onze online sessie maak ik gebruik van diverse technieken, zoals tarotkaarten, meditatie, energetisch werk en intuïtieve coaching, om je diepgaande inzichten en helderheid te bieden. Ik geloof in het empoweren van mijn cliënten, zodat je in staat bent om jouw eigen pad te bewandelen met vertrouwen en innerlijke kracht.

Het maakt niet uit waar je je bevindt in jouw spirituele reis, ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden. Samen zullen we obstakels overwinnen, blokkades loslaten en jouw ware essentie ontdekken.

Laten we de afstand overbruggen en samenwerken via online consulten. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en je te helpen bij het transformeren van jouw leven op spiritueel niveau. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen de deuren openen naar jouw innerlijke groei en spirituele verandering!

Bel mij snel of maak een gratis account aan voor een leuk chatcontact!

Groetjes,

Hilda
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
153 00:00:00

Angel Energetisch Healer

Ik ben met een bijzondere gave geboren!

Van kinds af aan voel ik mensen aan en 'zie ik vooruit', zoals ik dat noem. Ik krijg met de juiste inspiratie en steun van mijn gidsen en van het universum door wat (in veel gevallen zelfs logischer wijze) staat te gebeuren. Alles gebeurt met een reden en is op basis van energie met elkaar verbonden. Zoals wij bestaan uit energie, is ook onze energie onderdeel van een geheel en worden even goed beïnvloed door andere energie, net zoals wij andere beïnvloeden met onze energie.

Ik kan je daar helpen bewust van te worden en leren bewust mee om te gaan.

Mijn empathische karakter en open manier van communicatie zorgen ervoor dat je eerlijke antwoorden en adviezen van mij ontvangt, ik ben altijd to the point.

Ik hoor graag van je!

Groetjes,

Angel
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Om deze reden heeft elk getal een eigen betekenis. Elk op zichzelf staand getal, maar ook de uitkomst van elke som. Of het nu gaat om een geboortedatum, een telefoonnummer, een huisnummer; van elk getal zijn de afzonderlijke cijfers bij elkaar op te tellen met als gevolg een uitkomst waarmee je de esoterische aspecten van getallen leert kennen. Zelfs een nummerbord van een auto waarop niet alleen cijfers maar ook letters in zijn verwerkt, kunnen worden omgezet naar een getal. Het enige wat je hoeft te doen is de letters vervangen door cijfers. Hierbij is de A een 1, de B een 2, etc. Als je je eenmaal hebt verdiept in de numerologie blijkt plotseling alles om je heen een boodschap te bevatten.

Wat kun je met numerologie?

Wat kun je met numerologie? Of eigenlijk: wat kun je níet met numerologie? Bijna alles is te berekenen met numerologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geboortegetal, het jaargetal, het naamgetal, het wensgetal, het zielsgetal, het persoonlijkheidsgetal, het relatiegetal, en ga zo maar door.

Elk getal geeft je informatie, telkens op een andere manier en met het oog op een ander aspect. De interpretatie van getallensymboliek is eindeloos. Alles is te berekenen en geeft op welk gebied dan ook nuttige informatie, bruikbaar advies en verhelderend inzicht.

Het geboortegetal geeft onder andere informatie over de levenslessen die je zult leren en kan tips of waarschuwingen bevatten met betrekking tot waar je op kunt letten. Het jaargetal laat zien in welk thema een bepaald jaartal staat. Het naamgetal vertelt je wat je karaktereigenschappen zijn, het wensgetal onthult wat belangrijk voor je is en het zielsgetal onthult wat je eigenlijk het liefst verborgen houdt. Het persoonlijkheidsgetal beschrijft je persoonlijkheid en uiteraard brengt het relatiegetal een relatie in kaart. En dan is er nog het ontmoetingsgetal dat laat zien hoe een eerste kennismaking verliep of zal verlopen; niet alleen met het oog op de liefde, maar ook met betrekking tot vriendschappen, familiebanden of werkrelaties.

Uiteraard heeft elke numeroloog zijn of haar eigen manier van werken. Zet tien numerologen op een rij en ze zullen allemaal een andere naam en zelfs een andere interpretatie geven aan de getallen. Desondanks zijn de numerologische berekeningen haast onuitputtelijk en is bovenstaande slechts een voorbeeld van wat er allemaal met de symbolische aspecten van getallen mogelijk is.

146 00:00:00

Medium Noortje

Veelzijdig TopMedium zeer hoogsensitief
helderziend heldervoelend kan op afstand energie voelen en blokkades wegnemen
zielsverwanten relatie problemen gids contact doet inzichtlegging
zwarte magie verbreken
sta open voor alle vragen relatie
werk of de toekomst
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
163 00:00:00

Medium Paragnost Nikolay

Beroemd Internationaal Medium Nikolay
Engels en Rusisch sprekend

Famous MEDIUM-PARAGNOST
Years Experience &Family Traditions!
Aura Fortune Reading/ White Magic/Love-Work-Finance.
Taro Cards & Personal Energy!

ENG+RUS Speaking
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Hoe bereken ik mijn numerologie?

Het berekenen van jouw eigen numerologische getallen is niet moeilijk maar het is wel belangrijk dat je weet wat je bij elkaar dient op te tellen. Bij deze enkele voorbeelden.

Voor de berekening van het geboortegetal tel je alle cijfers van je geboortedatum bij elkaar op. Kom je uit op een getal boven de negen, reduceer het getal dan door ook deze getallen weer bij elkaar op te tellen. Om het naamgetal te kunnen berekenen tel je alle letters van je volledige geboortenaam bij elkaar op. Heb je bij je geboorte meerdere voornamen gekregen, dan betrek je deze allemaal bij je berekening en vergeet natuurlijk ook de achternaam niet. Wanneer je daarna nog een berekening maakt met alleen de letters van je roepnaam en je huidige achternaam komt hier doorgaans een ander getal uit en kun je op die manier bekijken in welke opzichten je in de loop der jaren qua karakter bent veranderd.

Het wensgetal verkrijg je door alle medeklinkers uit je volledige geboortenaam bij elkaar op te tellen.

Het zielsgetal ontdek je wanneer je alle klinkers uit je huidige voor -en achternaam bij elkaar optelt.

Het persoonlijkheidsgetal krijg je als je alle medeklinkers uit je huidige voor -en achternaam bij elkaar optelt.

Het relatiegetal vind je wanneer je jouw eigen geboortedatum optelt bij de geboortedatum van de ander optelt.

Het kennismakingsgetal krijg je wanneer je jouw geboortedag bij die van de ander optelt.

Nogmaals, net als bij tarot, astrologie en handlezen zal ook bij numerologie elke consulent er een eigen werkwijze op na houden. Er is wat dat betreft geen 'goed' of 'fout', hooguit 'anders'.

Neem nu direct contact op met één van onze Mediums

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login