Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn kaarten die je inzicht geven. De kaarten zijn gemakkelijk te gebruiken en kun je met je eigen gevoel interpreteren om je intuïtie te ontwikkelen. Je kunt vaak zelf een interpretatie maken van een kaart of legging, omdat er geen kennis nodig is van symbolen en andere aspecten van de kaarten zoals bij Tarot. Bij het interpreteren van deze kaarten is het gebruiken van je gevoel belangrijk.

Wanneer je het lastig vindt om de kaarten met je gevoel te interpreteren, kun je een beroep doen op een van onze ervaren kaartleggers. Zij kunnen je coachen in het gebruik van orakelkaarten en met jou in gesprek gaan over de meest passende interpretatie. Ook kunnen ze je begeleiden wanneer je het lastig vindt om te beginnen.

Wat zijn orakelkaarten?

Orakelkaarten zijn een aantal kaarten die samen een deck vormen. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. Ieder deck kan namelijk een ander thema hebben. Wel heeft iedere kaart een prachtige afbeelding die vaak door kunstenaars zijn gemaakt. Deze afbeeldingen werken symbolisch en iedere kaart heeft een eigen energie. De keuze voor een kaart en een deck maak je vaak op gevoel. Zo vind je als vanzelf het deck en het thema dat bij je past. Zo kunnen bijvoorbeeld de afbeeldingen of de titel van het deck je aanspreken.

266 00:00:00

Bekend Medium Maan

Erkend Top Medium Bekend van tv en radio Met mijn kaarten, de Lenormand, vlinderkaarten en engelenkaarten kan ik al uw vragen beantwoorden, dit ter bevestiging van hetgeen ik van mijn gidsen mag doorkrijgen.

Ik heb een opleiding mediumschap healing en spiritueel coach met een diploma op zak afgerond
Reiki graad 1,2, en 3 aspirant reikimaster
Ook op afstand kan ik healen

Met mijn heldervoelend- helderwetendheid spontane waarnemingen en jarenlange ervaring help ik u graag op elk gebied, al is het maar een luisterend oor.
Soms weet u het even niet meer. Laten we dan samen de weg weer vinden.
Vooral liefdeszaken zijn mijn specialisme,
ook de moeilijke paden van de tweelingzielen connecties
Ik werk vanuit liefde en wijsheid
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
199 00:00:00

Top Medium Ava

TOP MEDIUM AVA

TWEELINGZIELEN SPECIALIST EN SPIRITUEEL COACH.
Tevens alle andere voorkomende levensvragen.

Welkom op mijn box lieve mensen.

In het leven lopen we soms vast en er ontstaan ingewikkelde en moeilijke situaties, die ons onzeker en angstig maken en die het ons beletten om verder te gaan in het leven.
Door middel van mijn gaven zoals: helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorendheid, hoogsensitivieit, spirituele coaching en kaartleggingen help ik jou verder met elke levensvraag die je bezighoudt en waar je graag wat inzichten in zou willen hebben en duidelijkheid. Wil je dat ik naar je luister doe ik dat ook met alle plezier en ben ik graag jouw gesprekspartner.

Vele jaren ervaring in de spirituele wereld maken, dat ik me blijf verwonderen over de mooie readings en consulten die hier steeds weer uit voort komen en waar je wat aan hebt.
Tijdens het consult maak ik gebruik van de leiding van mijn gidsen voel ik jouw energie en/of die van de perso(o)n(en) waar je vragen over hebt, leg ik o.a. de Lenormand kaarten en werk ik oplossingsgericht aan de situatie die jij aan ons voorlegt.
Geheel vertrouwelijk en zonder oordelen of vooroordelen.

Eén van mijn specialisaties is: Tweelingziel relaties.

Heb jij bijvoorbeeld vragen over: de liefde, relatie (problemen) en werk, angsten, het verleden, heden en de toekomst of iedere andere vraag? Stel je open en geef jezelf nieuwe kansen in het leven! Spreek ik jou snel?

Nog even dit: Ik ben GEEN arts. Op medische vragen kan ik geen antwoord geven. Heb je klachten raad ik je aan om een arts te raadplegen.

Lieve groet, Ava
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
215 00:00:00

Medium Babbet

Aangenaam, ik ben Medium Babbet!

Ik ben een zeer ervaren Medium en van geboorte al Spiritueel aangelegd. Ik geef enkel heldere inzichten op een respectvolle, maar soms een tikkeltje directe manier.

Ik stem af op jouw/jullie energie en geef jou/jullie daardoor de antwoorden die je nodig hebt en waarmee je direct verder kunt. Soms, maar altijd in overleg, gebruik k hierbij ook ter bevestiging of om een verder gesprek op gang te krijgen, mijn kaarten erbij. Geen vraag is te vreemd en je kan alles kwijt aan mij met het volste vertrouwen.

Groet en tot horens Babbet
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
280 00:00:00

Medyum ATA

Merhaba ben Medyum Ata.

(LET OP ALLEEN TURKSE CONSULTEN!)

Uzun Yıllardır Ledün ilmiyle meşgulüm. Gelecekten haberler almak istiyorsan merak ettiklerin için engin bilgilerim ile karşındayım. Çocukluk donemimde almış olduğum el sayesinde AŞK EVLILIK PARA BÜYÜ NAZAR konularında KESIN Sonuçlar ile karşınızdayım. Uzmanı olduğum alanlar PANDÜL (TESPIH FALI)
BÜYÜ BOZMA
NAZAR KALDIRMA
AŞK VE EVLILIK BUYUSU
KISMET AÇMA
ENERJİ YÜKSELTME
SIFALI DUALAR
YILDIZNAME
SU FALI
TAROT (Soru Cevap Zaman)
Varsayım Yapma Ara ve Cevap AL.
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Orakelkaarten trekken

Orakelkaarten gebruik je door in diverse situaties een kaart te trekken. Orakelkaarten trekken werkt op basis van de universele wet van de aantrekkingskracht. De energie van de vraag die je aan de kaarten stelt trekt de kaart met de juiste energie aan. Iedere kaart heeft namelijk een eigen energie. Door op gevoel een kaart te trekken, kun je de kaart aantrekken die je inzichten kan geven.

Je kunt orakelkaarten trekken om inzicht te krijgen in verschillende situaties, jezelf of de toekomst. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks een kaart trekken om je voor te bereiden op de dag en je intuïtie te ontwikkelen. Je kunt ook een kaart trekken wanneer je een probleem hebt. De kaart kan je dan richting geven in het vinden van een oplossing. Je kunt op ieder moment van de dag een kaart trekken, bijvoorbeeld ook wanneer je aan een specifiek persoon denkt.

Orakelkaarten liefde

Orakelkaarten kun je om verschillende redenen gebruiken. Je kunt de kaarten gericht een vraag stellen. Zo kun je met een effectieve vraag meer inzicht krijgen in bijvoorbeeld de liefde. Wanneer je iemand in gedachten neemt, kun je ook orakelkaarten gebruiken. Koppel je dit aan een romantische lading dan kunnen de orakelkaarten liefde voorspellen. Ook kunnen ze je inzicht geven in de oplossingen voor het verbeteren van relaties met deze persoon.

Inzicht in de toekomst

Naast het trekken van een enkele kaart, kun je orakel kaarten ook inzetten om een patroon te leggen. Het meest gebruikte patroon leg je om inzicht te krijgen in het verleden, heden en de toekomst. Op deze manier kun je dus een inzicht krijgen in wat er komen gaat. Je kunt deze legging ook laten uitvoeren door een ervaren kaartlegger. Bij ons kun je gebruik maken van een van onze ervaren kaartleggers. Zij kunnen je ook begeleiden in het gebruik van je gevoel voor de interpretatie.

Orakelkaarten online

Orakelkaarten zijn beschikbaar in veel verschillende decks met diverse thema’s. Deze hoef je niet per se in een winkel te kopen. Je kunt orakelkaarten online bestellen. Ook is het mogelijk om online een kaart te laten trekken. Hierbij kies je ook een deck uit dat je aanspreekt en krijg je direct inzicht in jezelf of een ander aspect van je leven. Wanneer je orakelkaarten online wilt bestellen, kun je de keuze maken uit verschillende decks door een thema of titel te kiezen dat je aanspreekt.

Neem nu direct contact op met één van onze Helderzienden

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login