img
152

Suus met haar bijzondere gave

Houdt hij / zij van mij? Met behulp van mijn paranormale gaven kunnen we de antwoorden vinden op uw liefdesvragen, relatievragen. Laten we de deuren openen naar de liefde, romantiek en relaties die je verdient

Ik zal uw tijd of uw geld niet verspillen. Ik zal nooit proberen om je spreuken, drankjes of kaarsen te verkopen. Samen kunnen we jouw pad naar Liefde, Geluk, Vrede en Welvaart ontdekken. andere kant, engelen, spirituele gidsen en geliefden), en intuïtieve indrukken (zeer sterke gevoelens).

Vaak zijn onze problemen geworteld in vorige levens of uit ziel/ geestesbanden met anderen. Samen zoeken we de verlichting en zullen zo deuren voor je opengaan en ligt er geluk en liefde in het verschiet voor iedereen waar je liefde aan geeft en voor wie je liefde voelt. Niemand is compleet verloren, alleen soms een beetje misleid of verward in gedachte, maar ik kan je daar doorheen helpen.

Ik ben opgeleid als Reiki Master en heb ruim 20 jaar ervaring en daarnaast talloze seminars en lessen in regressietherapie gevolgd. Vanuit mijn kracht sta ik nauw in contact met het Universum en voel ik bijzondere dingen onder leiding van de Astrale krachten en energie. Zo voel ik mij soms een tijdwandelaar en ziener van zielgeestbanden.

Ik probeer je aan te moedigen, te bekrachtigen en te helpen om je volledige hoogste potentieel te realiseren en ik wil je graag helpen met datgene waar je in vastloopt, handvatten aanreiken zodat je weer verder kunt op jouw levenspad.

Bel of chat anders eens om het zelf te ervaren!
Ik wacht op jou x

Suus
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login