Moet ik van baan veranderen? Is deze man wel goed voor mij? Is het tijd om te verhuizen? Als dit soort vragen je bezighouden kan een paragnost je helpen.

Je kent ze vast wel, die vragen die maar door je hoofd blijven spoken, omdat het vinden van een antwoord bijna onmogelijk lijkt. Steeds als je denkt je keuze gemaakt te hebben ga je weer twijfelen en begint het wikken en wegen opnieuw. In dit soort gevallen kan het fijn zijn om hulp te krijgen van iemand anders dan vrienden en familie, zoals een paragnost.

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die één of meerdere paranormale gaven bezit, zoals helderziend- of helderhorendheid. Sommigen zien aura’s, voelen energieën of horen stemmen, terwijl anderen helderwetend zijn of engelen kunnen zien. Er zijn veel verschillende nuances en dat geldt ook voor de manier waarop paragnosten werken. Zo heeft de één een foto, datum of persoonlijk object nodig, terwijl de ander het zonder doet. Er is geen goed of fout, slechts wat werkt voor de paragnost zelf om beter af te kunnen stemmen op jouw vraag en het antwoord dat daarbij hoort.

Waarom zou je een paragnost raadplegen?

Het maken van keuzes kan erg overweldigend en stressvol zijn. Twijfel en het overdenken van opties zorgen vaak voor een nóg grotere onzekerheid over het juiste antwoord. Vooral wanneer het een keuze betreft die je leven kan veranderen. Het gaat hier niet over wat je vanavond wil eten, maar over echte levensvragen, zoals over je carrière, liefdesleven of vriendschappen. Een paragnost kan je helpen om deze vragen te beantwoorden of je de juiste richting in te sturen.

Hoe vind je de ‘juiste’ paragnost?

Het vinden van een paragnost is niet moeilijk. Op onze website kom je gemakkelijk met een paragnost in contact die bij jou past. Je kunt zelf zoeken en aanvoelen wie van onze paragnosten voor jou goed voelt en bij wie jij je vraag veilig en vertrouwd kunt neerleggen. Vertrouw op je eigen gevoel en dan kom je uit bij de ‘juiste’ paragnost voor jou.

Wat kun je verwachten?

Onze paragnosten zijn te bereiken via de chat, maar ook door middel van bellen. Door op deze manier beschikbaar te zijn kun je vanuit je eigen huis om advies vragen. Fijn als je het spannend vindt om een paragnost te benaderen, of bang bent voor wat de buurvrouw ervan zou zeggen. Ook heb je geen reistijd, minder lange wachttijden en kun je als je wilt lekker in je pyjama blijven zitten. Je benadert de door jou gekozen paragnost met je vraag en vervolgens zal de paragnost zich afstemmen op jouw energie. Het kan zijn dat hij of zij dan een foto van je verlangt of je om persoonlijke details vraagt zoals je naam of geboortejaar. Eenmaal goed afgestemd gaat de paragnost invoelen op het antwoord op jouw vragen. Kun je inderdaad wel een beetje hulp gebruiken bij een lastige keuze? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze paragnosten. Ze helpen je met heel veel liefde verder.

Neem nu direct contact op met één van onze Paragnosten

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login