img
157

Lara

Hallo mensen, ik ben Lara, ervaren Medium en erkend Paragnoste, met ruim 30 jaar ervaring.
Ik ben spiritueel hoogbegaafd en gespecialiseerd in onder andere relatieproblemen en relatievraagstukken. Hierbij maak ik veel gebruik van healing en reinigingssessies, die je als persoon verlossen van negativiteit en je weer energie kunnen geven om weer controle te krijgen over jouw situatie.

Heb je een gebroken hart, een verloren liefde of een die je niet durft te benaderen? Samen zorgen we voor de kracht en duidelijkheid om je door een dergelijke situatie te helpen, met meestal een positieve uitkomst, maar altijd met duidelijkheid voor jouw toekomst.

Zoals gezegd ben ik van jongs af aan al helderziend en heldervoelend. via mijn gidsen en de kaarten krijg ik gedetailleerde en zuivere informatie door over vragen met betrekking tot relaties, werk, uw toekomst of uw verleden.

Ook werk ik met getallen, geboorte en sterfdata, maar ook de klokgetallen kan ik aan u uitleggen
Opheffen van zwarte magie rode magie voor relatie herstel
Opheffen van blokkades en geestelijk ongemak
Geesten en negatieve energie verwijderen
Contact met overledenen en entiteiten

In veel van mijn trajecten of healings werk ik met kaarsen, rituelen en kruiden. Met mijn healings kan ik u zuiveren van negatieve energie en gedachten, waardoor je weer in je kracht komt en vanuit het duister weer in het licht gaat leven.

Ik kan in overleg meerdere Kaartleggingen voor u doen, waarbij ik gespecialiseerd ben in het leggen van verschillende Tarotkaarten, waaronder;
Madam Lenormand
Engelenkaarten
De Grote Arcana
De Kleine Arcana


Bereid je goed voor op een consult en ben open en duidelijk, zo kan ik u het beste helpen en zo gericht mogelijk beantwoording en de juiste antwoorden geven aan die belangrijke vraag of vragen die je hebt.

Veel liefs Lara
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login