img
114

Medium Belita

Hallo ik ben Belita en als erkend medium en kaartlegster verwelkom ik je bij Mastermedium, waar ik mijn gaven van helderziendheid, helder horen, helder weten en helder voelen inzet om jou te begeleiden op jouw spirituele pad.

Mijn naam is nogmaals Belita en ik ben hier om je te helpen in jouw reis naar zelfontdekking, liefde en innerlijke balans.

Over mij

Ik ben al jaren werkzaam als erkend medium en kaartlegster, en mijn passie ligt in het ondersteunen en begeleiden van mensen zoals jij. Of je nu worstelt met liefde en relaties, vragen hebt over werk en financiën, of op zoek bent naar contact met overledenen en gidsen, ik ben er voor jou. Mijn doel is om jou te helpen helderheid te vinden in elke situatie, zodat je met vertrouwen en kracht verder kunt gaan op jouw levenspad.
Diensten die ik aanbied:

# Kaartleggingen: Door middel van verschillende kaartleggingen kan ik inzicht bieden in jouw huidige situatie en de mogelijke toekomstige paden die voor je liggen.
# Contact met overledenen en gidsen: Ik kan je helpen contact te maken met dierbaren aan de andere kant en met spirituele gidsen die je begeleiden op jouw levensreis.
# Toekomst voorspellen: Met mijn heldere gaven kan ik je inzicht geven in wat de toekomst voor jou in petto heeft, zodat je met vertrouwen stappen kunt zetten.
# Energetische healing en Reiki op afstand: Ik bied energetische healing aan om je energieveld te reinigen, te balanceren en te versterken. Met Reiki op afstand kan ik helende energie sturen, waar je ook bent.
# Chakra's reinigen en balanceren: Ik kan je helpen je chakra's in evenwicht te brengen, zodat de levensenergie vrij door je heen kan stromen.
# Zwarte magie/negatieve energie verwijderen: Als je last hebt van negatieve energieën of vermoedt dat er zwarte magie in het spel is, kan ik je helpen deze te verwijderen en je te beschermen tegen verdere invloeden.
# Life coaching: Naast mijn spirituele gaven ben ik ook een ervaren life coach. Ik kan je ondersteunen bij het stellen van doelen, het overwinnen van obstakels en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.
# Luisterend oor: Soms heb je gewoon iemand nodig om naar je te luisteren en je te steunen. Ik ben hier om naar je te luisteren, zonder oordeel en met volledige empathie.

Waarom kiezen voor Medium Belita?

Als erkend medium heb ik een diepe verbinding met de spirituele wereld en een groot hart voor mijn cliënten. Ik geloof in de kracht van liefde, compassie en zelfontdekking, en ik ben vastbesloten om je te helpen het beste in jezelf naar boven te halen. Mijn sessies zijn altijd vertrouwelijk en respectvol, en ik zal er alles aan doen om je te ondersteunen op jouw reis naar innerlijke groei en vervulling.

Neem contact met mij op.

Ben je klaar om helderheid te vinden en stappen te zetten op jouw spirituele pad? Neem dan nu contact op met Medium Belita voor een consult via telefoon of chat. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar een leven vol liefde, vreugde en spirituele vervulling.

Liefs en tot Snel

Belita

Klik op onderstaande link voor meer info of om direct in contact te komen: https://mastermedium.nl/consulent/medium%20%20belita_114
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login