img
164

Medium Irma

Maak Kennis met medium Irma: Jouw Exacte en Nauwkeurige Medium

Hallo, ik ben Irma, en ik ben verheugd dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben een gerespecteerd medium met een reputatie voor nauwkeurigheid en ben al meer dan 20 jaar actief als ervaren paragnost. Mijn unieke gaven omvatten helderziendheid en heldervoelendheid, en ik heb deze gaven ontwikkeld tot krachtige instrumenten om jou te helpen en inzicht te bieden in je leven.

Ontdek Mijn Ervaring

Als medium ben ik bedreven in het doorgronden van verschillende levensgebieden en problemen. Hier zijn enkele van de gebieden waarin ik veel ervaring heb:

Relatieproblemen: Als je worstelt met relatievraagstukken, ben ik hier om je te begeleiden. Mijn helderziende en heldervoelende gaven stellen me in staat om diep in de dynamiek van relaties te kijken en inzichten te verschaffen.

Intuïtieve Gesprekspartner: Soms heb je gewoon behoefte aan iemand om mee te praten, en ik ben hier om naar je te luisteren. Mijn intuïtie stelt me in staat om niet alleen te horen wat je zegt, maar ook de onderliggende gevoelens en gedachten te begrijpen.

Coaching: Ik bied begeleiding op verschillende levensgebieden, waaronder carrière, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Als ervaren paragnost help ik je bij het vinden van richting en helderheid in je leven.

Behandeling op Afstand: Als reiki-behandelaar ben ik in staat om energetische heling op afstand uit te voeren. Dit kan helpen om negatieve energie te verwijderen en je welzijn te bevorderen.

Relatietherapie: Als relatietherapeut ben ik er om stellen te helpen bij het overwinnen van obstakels en problemen in hun relatie. Ik bied inzichten en tools om de communicatie te verbeteren en sterke, gezonde relaties te bevorderen.

Verwijderen van Negatieve Energie: Ik voer zuiveringen uit en verwijder negatieve energie om de balans en positiviteit in je leven te herstellen.

Verbinding met Overledenen: Met mijn gaven kan ik contact maken met overledenen en hun boodschappen doorgeven. Ik kan ook energie lezen die is achtergebleven na hun overgang.

Expertise in Tarot en Andere Orakelkaarten

Naast mijn helderziende en heldervoelende gaven ben ik de afgelopen jaren diepgaand betrokken geweest bij tarotkaarten en andere orakelkaarten. Hier zijn enkele van mijn expertisegebieden:

Lenormand: Ik ben bekwaam in het gebruik van Lenormandkaarten om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van je leven.

Pendels: Het gebruik van een pendel stelt me in staat om antwoorden te vinden op specifieke vragen en problemen.

Droomuitleg: Ik ben bedreven in het ontcijferen van dromen en het begrijpen van de symboliek erachter.

Ik kijk er naar uit om je te helpen en inzicht te bieden in je leven. Laten we snel in gesprek gaan en samen aan de slag gaan.

Met Warmte en Inzicht,

Medium Irma
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login