img
222

Medium Mieke

Hallo en welkom, ik ben Mieke. Ik ben een ervaren medium, maar ook professioneel coach en psychologe.

Het pad naar mediumschap en paranormale gaven is vaak mysterieus en onverklaarbaar. Sommige mensen worden geboren met deze gaven, terwijl anderen er pas later in hun leven bewust van worden. In mijn geval ben ik gezegend met een vroege openbaring van mijn paranormale gaven. Als medium ben ik hier om mijn gaven te delen en mensen te helpen op hun spirituele reis.

Van kinds af aan voelde ik intuïtief aan wat er stond te gebeuren. Ik had de onweerstaanbare drang om mensen te helpen en troost te bieden. Het leek alsof mensen van nature naar mij toe kwamen voor advies of een luisterend oor om op uit te huilen. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor mijn latere ontwikkeling als medium en paranormaal adviseur.

Naarmate ik me bewuster werd van mijn gaven, leerde ik ze beter te begrijpen en te sturen. Mijn paranormale gaven zijn een geschenk dat ik koester en dat ik gebruik om anderen te helpen. Hier zijn enkele van de manieren waarop ik je kan bijstaan:

Hulp en Advies bij Liefdesproblemen, Relaties en Familie: Liefde en relaties kunnen ingewikkeld zijn. Ik bied inzicht en begeleiding om je te helpen liefdesproblemen en familieconflicten te begrijpen en op te lossen.

Magnetiseren: Als magnetiseur kan ik energie sturen, zowel op afstand als in persoon, om je te helpen bij fysieke, emotionele en spirituele heling.

Hulp en Advies bij Gezondheidskwesties: Gezondheid is kostbaar, en ik bied ondersteuning en advies bij gezondheidsproblemen.

Hulp bij Omgang en Gedrag van (Huis)dieren: Huisdieren zijn vaak belangrijke metgezellen. Ik kan je helpen bij het begrijpen en aanpakken van gedragsproblemen bij dieren.

Zakelijk Advies: Als zakelijk adviseur kan ik inzichten bieden om zakelijke beslissingen te ondersteunen en groei te bevorderen.

Arbeidsbegeleiding (Psycholoog): Als ervaren medium kan ik psychologische begeleiding bieden om je te helpen bij het omgaan met werkgerelateerde uitdagingen.

Relatietherapie en Gezinstherapie: Als relatietherapeut en gezinstherapeut kan ik je begeleiden bij het herstellen van relaties en het bevorderen van harmonie in je gezin.

Ondersteuning en Coaching bij Burn-out en Depressie: Burn-out en depressie zijn ernstige uitdagingen. Ik kan je ondersteunen bij het herstelproces en helpen bij het vinden van evenwicht.

Rouwtherapie: Het verlies van een geliefde is hartverscheurend. Als rouwtherapeut kan ik je helpen bij het omgaan met verdriet en verlies.

Toekomstvoorspellingen en Vragen over de Toekomst: Als medium kan ik inzichten geven in wat de toekomst voor jou in petto heeft en je begeleiden bij het stellen van vragen over je toekomst.

Mijn consulten bieden de mogelijkheid om inzichten en advies te ontvangen op een breed scala van levensgebieden. Als medium gebruik ik mijn intuïtie en contact met hogere sferen om boodschappen en begeleiding te ontvangen.

Of je nu behoefte hebt aan een telefonisch consult of liever een chatgesprek voert, ik ben beschikbaar om je vragen te beantwoorden en inzichten te bieden. Daarnaast bied ik ook fotoreadings aan, waarbij ik aan de hand van een foto dieper inzicht kan geven.

Mijn doel is om je te ondersteunen op je spirituele reis en je te helpen bij het vinden van balans, welzijn en antwoorden op je vragen. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor een consult.

Met vriendelijke groet,

Medium Mieke
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login