Heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe toekomst voorspellen in zijn werk gaat? Op deze pagina wordt het je haarfijn uitgelegd. Wanneer je een consulent raadpleegt met een vraag over de toekomst kun je hier een aantal dingen wel maar ook een aantal dingen niet van verwachten.


Een paragnost of medium kan dingen voorvoelen of voorzien maar is desondanks niet alwetend. Je moet er dus altijd rekening mee houden dat een voorspelling mogelijk wel, maar niet altijd uitkomt. Gelukkig zijn de Master Mediums stuk voor stuk professionele en begaafde consulenten waardoor de kans dat hun voorspellingen wel uitkomen zeer groot is.
Wanneer je contact opneemt met een consulent om een vraag te stellen over de toekomst, zal hij of zij met behulp van tarotkaarten, waarzegkaarten, engelenkaarten, een pendel of koffiedik zich richten op de situatie waar het om gaat.
Sommige paragnosten of mediums daarentegen maken geen gebruik van dergelijke hulpmiddelen en varen puur op hun eigen intuïtie. 
Hoe de consulent ook te werk gaat, er wordt tijdens het consult altijd afgestemd op de toekomst. Wanneer jij je vraag hebt gesteld concentreert de consulent zich op het mogelijke verloop van jouw situatie en zal jou ook eerlijk vertellen wat hij of zij verwacht dat er zal gaan gebeuren. 


Zo werkt toekomst voorspellen


Toekomst voorspellen is dus voornamelijk gebaseerd op wat de consulent ziet of voelt bij jouw vraag. De hulpmiddelen die de consulent hierbij gebruikt zullen hem of haar hierbij ondersteunen of inspireren. Het antwoord dat uit de reading komt hoeft niet altijd de absolute waarheid te zijn, maar kan jou wel degelijk waarschuwen, adviseren of inspireren.
Zo kan een positieve voorspelling ervoor zorgen dat je harder gaat werken om deze ook uit te laten komen, terwijl een minder leuke uitkomst ervoor kan zorgen dat je meer je best zult doen om dit te voorkomen.
Zo gaat toekomst voorspellen dus vooral in zijn werk, het voorspellende consult fungeert als een inspirerend gesprek waarbij de voorspelling jouw eigen gevoel omtrent de situatie al dan niet bevestigt. Hoe dan ook komt er altijd een nuttig en bruikbaar advies uit.
Een toekomstvoorspelling staat niet vast. Het is slechts een scenario van wat er zou kunnen gebeuren als je op de huidige voet doorgaat. Een toekomstvoorspelling is een vooruitzicht dat gesteld wordt op basis van het heden.  Je bepaalt zelf of je op de ingeslagen weg verder wilt gaan en de voorspelling wel of niet wilt laten uitkomen. 
Ben jij ook benieuwd welk advies onze consulenten voor jou in petto hebben met het oog op jouw vragen over de toekomst? Klik op onderstaande button en je hoort het straks nog.

Neem nu direct contact op met één van onze Mediums

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login