Meer duidelijkheid of bevestiging krijgen, dáárom bellen of chatten mensen met een paragnost. Vaak weet je zelf ook best wat wel of niet goed voor je is, of je wel of niet met een bepaalde relatie moet doorgaan, of je wel of geen ontslag moet nemen of wel of niet moet doorgaan op een ingeslagen weg.

Alle antwoorden zitten in onszelf en als we wat meer op onze eigen intuïtie zouden vertrouwen zouden we geen paragnosten nodig hebben om ons de juiste weg te wijzen of te adviseren met het oog op vragen waar we mee rondlopen.  Maar behalve intuïtief zijn we nu eenmaal ook rationeel ingesteld en willen we graag elk gevoel en elke emotie analyseren. Wat moet ik doen, waarom moet ik dit doen, waarom voel ik dat ik deze weg in moet slaan en... klopt dit gevoel wel?

Bellen of chatten met een paragnost geeft rust

Wanneer mensen uiteindelijk besluiten te bellen of chatten met een paragnost komt het dan ook niet zelden voor dat ze vooral een bevestiging krijgen van wat ze zelf bewust of onbewust al wisten. Gevoelsmatig wisten ze al wat hen te doen stond alleen bracht hun ratio hen in verwarring met twijfels. In dergelijke gevallen kan het advies of een voorspelling van een paragnost veel rust geven en ervoor zorgen dat je beter in staat bent een knoop door te hakken. Een paragnost is echter niet hetzelfde als een medium. Waar mediums contact leggen met overleden dierbaren aan gene zijde, halen paragnosten de informatie uit hun cliënten zelf. Zij stemmen zich op jou af om te voelen wat voor jou belangrijk is en welke weg je het beste kunt bewandelen. Ben je benieuwd wat een paragnost voor jou zou kunnen betekenen, klik dan op onderstaande button om een keuze te maken uit de verschillende paranormaal begaafde consulenten.

Neem nu direct contact op met één van onze Paragnosten

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2022 - Agent login