Tarot, een kaartlegging vol antwoorden

Je hebt vast weleens van tarot gehoord, maar wat is het nu eigenlijk? Is het iets super spiritueels? Of ook een praktische tool die je in het dagelijks leven kunt gebruiken? En hoe ziet zo’n tarot kaartlegging er eigenlijk uit? In dit artikel lees je er alles over!

Wat is Tarot?

De tarot bestaat uit achtenzeventig kaarten vol symboliek, die je inzicht kunnen geven over een situatie of vraagstuk. De kaarten zoals we die vandaag de dag kennen werden begin twintigste eeuw ontwikkelt door occultist A.E. Waite. Hij publiceerde het bekende Rider-Waite-Smith deck, met tekeningen gemaakt door kunstenares Pamela Colman Smith.

Dit deck wordt door de meeste tarotlezers gebruikt, maar soms wordt er gebruik gemaakt van een andere interpretatie van de kaarten. Zo zijn er de bekende Lenormand, Marseille en Crowley tarotkaarten, maar ook veel moderne kaartensets. Bekende daarvan zijn onder andere het Illuminati deck en The Wild Unknown.

Wat kan je met tarot?

De symboliek op de tarotkaarten maakt contact met je onderbewustzijn, zodat je inzicht krijgt in antwoorden die diep in je liggen. Want diep van binnen weet je wat je écht wilt, wat de betekenis van een situatie is of wat je te doen staat. Maar in het dagelijks leven zien je dat vaak niet helder. Een kaartlegging kan je dan een nieuw perspectief geven in een situatie, zodat je er anders naar gaat kijken. Dat kan ervoor zorgen dat een iets makkelijker te accepteren is of eenvoudiger om mee om te gaan. De kaarten zijn als het ware een spiegel van de energie die je op het moment van de legging met je meedraagt. De symboliek uit de kaarten spreekt tot de verbeelding en geeft je inzichten die op dat moment belangrijk zijn.

145 00:00:00

Meshur Hoca Medyum Kader

(Turkse medium spreekt alleen turks) Merhabalar,.30 yılı aşkın süredir profesyonel olarak tarot (Katina, Osho zen, Klasik ..), kahve falı ,su falı,kum falı,yıldızname,fotoğraf analizi ve mum falı bakıyorum. Aynı zamanda rüya yorumculuğu,yaşam koçluğu ve bioenerji uzmanlığı da yapmaktayım ve sifalı dualar uzmanıyım ve ayrıca çeşitli rahasızlıklara göre şifalı bitkiler öneririm ayrica aşk büyüsü ve büyü bozma işlerinde uzmanım
eski eşi geri getirme. ve diğer bütün sorularınıza açığım.tanınmış hocalar arasında yerini almıştır. yazdığı cinler, cin musallatı, büyü belirtileri, medyum kimdir, havas ilmi, ilm-i ledun, kara büyü, sabun büyüsü gibi yazılarıyla . otuz yılını bu işe adamıştır ve yaptığı işlerde yüzde yüz başarı göstermiştir. Sizde yüzde yüz başarı veren işlemler kurşun dökme
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
163 00:00:00

Medium Paragnost Nikolay

Beroemd Internationaal Medium Nikolay
Engels en Rusisch sprekend

Famous MEDIUM-PARAGNOST
Years Experience &Family Traditions!
Aura Fortune Reading/ White Magic/Love-Work-Finance.
Taro Cards & Personal Energy!

ENG+RUS Speaking
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
215 00:00:00

Medium Babbet

Aangenaam, ik ben Medium Babbet!

Ik ben een zeer ervaren Medium en van geboorte al Spiritueel aangelegd. Ik geef enkel heldere inzichten op een respectvolle, maar soms een tikkeltje directe manier.

Ik stem af op jouw/jullie energie en geef jou/jullie daardoor de antwoorden die je nodig hebt en waarmee je direct verder kunt. Soms, maar altijd in overleg, gebruik k hierbij ook ter bevestiging of om een verder gesprek op gang te krijgen, mijn kaarten erbij. Geen vraag is te vreemd en je kan alles kwijt aan mij met het volste vertrouwen.

Groet en tot horens Babbet
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm
280 00:00:00

Medyum ATA

Merhaba ben Medyum Ata.

(LET OP ALLEEN TURKSE CONSULTEN!)

Uzun Yıllardır Ledün ilmiyle meşgulüm. Gelecekten haberler almak istiyorsan merak ettiklerin için engin bilgilerim ile karşındayım. Çocukluk donemimde almış olduğum el sayesinde AŞK EVLILIK PARA BÜYÜ NAZAR konularında KESIN Sonuçlar ile karşınızdayım. Uzmanı olduğum alanlar PANDÜL (TESPIH FALI)
BÜYÜ BOZMA
NAZAR KALDIRMA
AŞK VE EVLILIK BUYUSU
KISMET AÇMA
ENERJİ YÜKSELTME
SIFALI DUALAR
YILDIZNAME
SU FALI
TAROT (Soru Cevap Zaman)
Varsayım Yapma Ara ve Cevap AL.
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
DE0900-5000842100cpm

Welke vragen kan je tarot stellen?

Een tarot kaartlegging kun je voor jezelf doen of met een ervaren kaartlezer. De kaartlezer kijkt met je naar de vragen die je bij je draagt en helpt ze je helder te formuleren voor de kaarten. Vaak deel je van tevoren iets over de context van je situatie, zodat de antwoorden van de kaarten beter te interpreteren zijn. Je kunt vragen stellen over liefde en relaties, je baan, financiële situatie, huisvesting of specifieke gevoelens waar je mee kampt.

Het is wel belangrijk om specifiek te zijn met de vraag die je stelt, zodat de energie meer gefocust is en de boodschap van de kaarten duidelijker gevormd kan worden in de tarot kaartlegging. Een expert in het lezen van tarotkaarten is meestal toegewijd aan één specialisatie, bijvoorbeeld liefde of financiën.

Een aantal voorbeelden van vragen die je kunt stellen:

  • Wat mag ik weten over mijn relatie met … ?
  • Wat gaat mij helpen om meer financiële veiligheid te creëren?
  • Waarom moet ik verhuizen naar een andere plek?

Hoe ziet een tarot kaartlegging eruit?

Tijdens een lezing zijn er verschillende kaartleggingen mogelijk. Een veel voorkomende tarot kaartlegging bestaat uit drie kaarten: één symboliseert het verleden, één het heden en één de toekomst. Of één symboliseert jou in de relatie, één kaart de ander en één kaart hetgeen jullie samen hebben. Zo zijn er veel verschillende variaties mogelijk.

Soms bestaat een kaartlegging uit veel meer kaarten dan drie, zoals de Keltisch Kruis legging of het Rad van Fortuin. Deze kaartleggingen geven vaak een compleet en gedetailleerd beeld van waar jij nu staat in je leven en welke energieën daaromheen bewegen. 

Tarot is waardevolle manier om meer inzicht te krijgen in je leven. De kaarten zitten vol symboliek en verborgen boodschappen die je onderbewustzijn weerspiegelen. Ga zelf aan de slag door een fijn kaartendeck aan te schaffen of laat je kaarten lezen door een ervaren tarot lezer.

Ben jij klaar om het mysterie van de tarot te ontdekken? Boek dan een lezing bij één van onze professionele tarot lezers.

Neem nu direct contact op met één van onze Helderzienden

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2023 - Agent login